Projectaanvragen

In het kader van de hervormingen in de gezondheids- en welzijnssectoren in de eerste lijn zal Flanders Synergy vanuit een VLAIO Project (Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen) en in samenwerking met Zorg en Gezondheid twee mogelijke toekomstige eerstelijnszones ondersteunen en begeleiden bij het opzetten en organiseren van de werking en samenwerking binnen de eerstelijnszone. In maart 2017 is hiervoor een oproep gelanceerd. De regio Dender heeft een projectaanvraag ingediend en is weerhouden als één van de twee pilootzones.

Klik hier voor de PDF met alle informatie over het pilootproject ELZ Dender.

In juli 2017 is het startschot gegeven voor de hervorming van de eerstelijnszorg in Vlaanderen. Klik hier om de oproep te lezen.

Op 26 september 2017 is er een provinciale info-avond doorgegaan in Oost-Vlaanderen. Klik hier voor deze presentatie.

Ook heeft de regio Dender (Dendermonde, Buggenhout, Berlare, Lebbeke, Hamme en Zele) een aanvraagdossier ingediend om erkend te worden als Eerstelijnszone.

Hierbij vindt u alle nuttige informatie met betrekking tot het aanvraagdossier voor de Eerstelijnszone Dender:

  • Klik hier voor de voorlopige versie van het aanvraagdossier ELZ Dender.
  • Klik hier voor een lijst van alle partners die hun engagement gegeven hebben voor de ELZ Dender

Heeft u vragen of bemerkingen over dit dossier dan kan u contact opnemen met het pilootproject Eerstelijnszone Dender: (eerstelijnszone@gmail.com of 0473 63 30 29 (Reinout) of 0473 37 20 65 (Kirsty)).