In de roes van mensen met een beperking

Beste partner,

Graag nodigt Logo Dender jou, samen met de Oost-Vlaamse Logo’s, CGG’s, VAD en SAM vzw, uit op de studiedag ‘In de roes van mensen met een beperking’.

Deze studiedag richt zich naar Oost-Vlaamse zorg- en welzijnsprofessionals die in hun praktijk te maken krijgen met mensen met een beperking, problematisch middelengebruik en/of de combinatie van beide. De studiedag is in 1ste instantie gericht naar zorg- en welzijnswerkers in de eerste lijn, maar iedere professional met interesse in de thema’s is welkom!

Ons doel is dat je na de studiedag naar huis gaat met kennis van de verschillende diensten en collega’s in het werkveld; je praktijkgerichte kennis kan gaan toepassen in het werkveld en je kan putten uit goede praktijkvoorbeelden en initiatieven voor je eigen werking.

Praktisch

De studiedag gaat door op donderdag 14 februari 2019 in het Virginie Lovelinggebouw in Gent, van 9u tot 16u30. Deelnemen kost €45.

Info en inschrijven

Benieuwd naar deze studiedag? Ontdek hier dan alvast het programma en schrijf je meteen ook in! Opgelet: inschrijven kan ten laatste op 31 januari 2019.

Heb je toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!*